Study Sceince abroad

Folkhälsoutredningen utomlands

Undergraduates som är intresserade av att få ett globalt perspektiv på hur vetenskap, teknik. Teknik eller matematik används vid leverans av sjukvård, kan överväga ett av de många studiehälsovetenskapliga utlandsprogrammen. Att studera hälsovetenskap utomlands kan hjälpa dig att förstå olika hälsopraxis. Vårdplattformar och kulturella inflytanden på hälsa och välbefinnande som kan vara svåra att hämta från läroböcker. Med en utländsk inställning och möjlighet att lära sig omedelbart vad som händer internationellt inom din disciplin. Kan du hitta en studie utomlands hälsovetenskapsprogram precis vad läkaren beställde.

Study Science
Study Science

Varför överväga ett studiehälsovetenskap utomlands program?

Studiehälsovetenskap utomlands program kan hittas över hela världen. Vilket ger dig som grundutbildning möjlighet att kombinera en resa med värdefulla akademiska krediter. Varför gå med i andra internationella studenter? Tänk på följande:

Kanske kommer du att utveckla relationer med några av de hälsopraktiker du möter som kan bli en folkhälsapraktik utomlands. Och utökade möjligheter till sysselsättning både i USA eller internationellt.
Eller kanske du får möjlighet att undersöka ett ämne som är endemiskt mot det främmande land du besöker.
Studera utomlands kan visa framtida arbetsgivare eller forskarskolor du är engagerad, anpassningsbar och kunna arbeta med andra i okända inställningar.
Lär dig om en kultur genom sitt språk, mat, konst, arkitektur, lokala hangouts och marknader. Vissa program är strukturerad med sidutflykter och lovande utforskningar bortsett från starka akademiker
Vad betyder det för att vara en hälsovetenskaplig major?

Som en hälsovetenskaplig major kan det finnas några olika discipliner som pique ditt intresse. Från pre-med till biomedicinsk vetenskap, farmakologi, global hälsa och näring. En kandidatexamen i hälsovetenskap grad kan vara lämplig för studenter. Som söker en pre-professionell examen och de som är drabbade av en icke-klinisk hälso karriär. Såsom mänskliga tjänster, företagsvård eller farmaceutisk tillverkning bland andra. Så om du letar efter att skugga läkare i en sjukhusinställning. Lära dig om alternativ medicin eller den andliga helande konsten, är hälsovetenskapen tillräckligt bred för att omfatta många ämnen.

FUN FACT: Hälsovård yrken och industrier förväntas ha den snabbaste sysselsättningsökningen. Och att lägga till flest jobb mellan 2014 och 2024, enligt US Bureau of Labor Statistics (BLS)
Hur bestämmer jag var för att studera hälsovetenskap utomlands?

Det finns olika sätt att välja en utlandsstudie i hälsovetenskap. Och några frågor du kan fråga dig själv för att hjälpa processen med.

Letar du efter en viss inställning? Till exempel ser du dig själv njuta av efter timmar på en strand, besöker vingårdar, vandrar genom bergen, besöker museer?
Hoppas du gå in i en lantlig miljö för att studera ett specifikt samhällsorienterat hälsotema eller tropisk sjukdom?
Vill du ta några kurser på ett främmande språk som spanska, italienska eller franska?
Föredrar du ett land där du kan prata engelska?
Vill du gå någonstans tekniskt avancerad?
Är du intresserad av ett specifikt ämne eller tar allmänna vetenskapskurser?
Föredrar du dig att besöka en storstad med stora läraruniversiteter?
Hur mycket tid kan du ägna – en term, helår, några veckor?
Hitta en studie utomlands för hälsovetenskap

Tänk dig att gå på gatorna i Sevilla medan du studerar hälsovetenskap i Spanien. Välj ett program för serviceinlärning i Brasilien eller känna dig förtrollad efter ditt laboratoriumarbete på Gold Coast of Australia. StudyAbroad.com gör det enkelt att hitta studiehälsovetenskap utomlands program i ett visst land under en viss akademisk term. Genom navigationsinställningarna, eller du kan bara bläddra i sponsrade listor. Några av dessa kan inkludera API i Sevilla Spanien, AIFS-studier utomlands i Stellenbosch Sydafrika. CEA-studie utomlands i Vina del Mar, Chile eller CIS Semester i Newcastle. Tänk på dina utbildningsbehov, framtida karriärmål och några idealiska miljöer för din fritid och börja kontakta de olika leverantörerna. Tänk på att det finns ansökningsfrister, att du kan behöva få visum. Ha läkarundersökning eller se till att dina studiepoäng kan överföras mellan skolor.

 

Varför studera hälsovetenskap?
Om du är intresserad av medicinsk forskning, samhällshälsa, rehabiliteringsrådgivning, idrottens välfärd, miljöhälsa eller hälsofrämjande. Eller är osäker på vilket område av hälsovetenskap som är för dig. Kan den här graden hjälpa dig att hitta din nisch. Lär dig om rollen som hälsovårdspersonal och faktorer som påverkar hälsan både lokalt och runt om i världen. Fokusera dina studier i andra året genom att välja en eller två majors.

Som en del av dina studier kommer du att få exponering för högkvalificerad akademisk personal med nära förbindelser till professionella. Statliga och företagsorganisationer, inklusive Australian Sports Commission, Cancer Council of Victoria, VicHealth och AFL Players Association.

Du får också möjlighet att ta upp placeringar på en rad relevanta arbetsplatser från sjukhusinställningar till samhällsfaciliteter och regionala hälsoorganisationer. Eller du kan välja att utforska hälsovetenskaper från Australien. Genom att studera utomlands på destinationer, inklusive USA och Mexiko, Europa och Storbritannien, Sydostasien och Indien.

Vår kandidatexamen för hälsovetenskap erbjuder majors på följande områden:

Lämna ett svar

Scroll to top